Wat we aanbieden

Botanical Skins Branding

Websites

Branding

DESIGN & DEVELOPMENT

CONCEPT & CREATION

Alleen door een eenvoudig maar impactvol ontwerp kan je meer mensen bereiken, met hen in contact komen en hen overtuigen om jouw product of dienst te kopen.

Jouw website is de plek waar de meeste contactmomenten plaatsvinden. Het moet uitnodigend, professioneel zijn en net genoeg informatie geven om te converteren.

onze belangrijkste diensten zijn:

Bra. intimates Branding

Brand Identity

Time Frame: 2 - 6 Weken

Deliverable

Ben je er klaar voor om jouw merkbeleving naar een next level te tillen of die voor een opfrissing zorgt? Tijd om volledig online aanwezig te zijn? Dit pakket tilt jouw merkidentiteit verder, of je nu een nieuw of een gevestigd merk bent. Wil je liever een kleiner pakket, dat kan! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Eerste consult

Merk strategie

Primair logo

Secundair logo

Merkelementen

Brand book

boek nu

Webdesign Floral Market

Website Design

Deliverable

Kennismaking

Gebruiksvriendelijk WordPress website
Responsive website

Basis SEO configuratie

Online, maar erg persoonlijke uitleg middels zoom of loom

Time Frame: 5 - 7 Weeks

Kost het jou voornamelijk veel tijd, die je het liefst in je eigen expertise wilt steken? Logisch. Tijd is iets kostbaars en als je een bedrijf aan het opzetten bent, wil je daar natuurlijk het meeste op focussen. Zoek niet meer verder — we got you. Wanneer je een professionele website laat bouwen, zal dat naar meer bekendheid, meer bezoekers, meer conversie en klanten leiden.

boek nu

Copywriting

Time Frame: verschillend

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

Loop je steeds vaker vast bij wat je allemaal moet doen met bijvoorbeeld de (sociale) uitingen van je merk of alle teksten die je moet schrijven voor de komende blogs? Naast de normale pakketten geloven wij ook in het gebruik maken van out of the box marketingstrategieën en creatieve social-tactieken om jouw bedrijf op een impactvolle manier voor de doelgroep te plaatsen.

Social media (visueel & teksten)

Blogs schrijven

Website teksten

Powerpoint presentaties

boek nu

Het proces

Waarom heb je meer dan één logo nodig?

“Branding is meer dan alleen een enkel logo-ontwerp, branding is de volledige ervaring die iemand heeft met jouw bedrijf”

lees meer

FAQ

Is branding de investering waard?

01.

Jouw bedrijf is je baby. Jouw droom. Daarom is het meer waard dan een snel doe-het-zelflogo. Het verdient meer dan een sjabloonwebsite. Eerste indrukken zijn zo belangrijk in dit snelle digitale tijdperk. Zorg ervoor dat jouw eerste indruk telt. Branding is de investering waard. Het geeft een onderscheidende uitstraling tussen een zee van concurrenten en vermindert de verleiding om jaar na jaar een nieuwe uitstraling te kiezen.

veelgestelde vragen branding & webdesign

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

02.

Ja! Alle klanten krijgen automatisch een tweemaandelijks betalingsplan, maar de plannen zijn absoluut flexibel.

Mijn content zal voorlopig nog niet klaar zijn. Kunnen we nog steeds samenwerken?

03.

Het beste is om alle content gereed te hebben voor wanneer we van start willen gaan, omdat het project hierdoor effectiever kan verlopen. We begrijpen echter dat dit niet altijd mogelijk is en bespreken graag welke opties voor jouw situatie het beste werken, waaronder het boeken van een latere startdatum, het zoeken naar een stockfotograaf en of ik eventueel de copywriting moet oppakken!

staat jouw vraag hier niet tussen? stel alle vragen die je maar wilt, we beantwoorden ze met alle liefde!

Ik help je met de juiste visuals en tone-of-voice die jouw ideale klanten aanspreken

ALS je VOELT DAT je BEDRIJF het BETER KAN DOEN, MAAR waar je moet beginnen? WIJ begeleiden je met een STAP VOOR STAP PLAn om je droom bedrijf te realiseren.

let's do this!