Je vraagt je vast af

Waarom is branding belangrijk?

lees meer

en hoe BEÏNVLOEDT het jouw inkomsten?

Je realiseert je dit waarschijnlijk nog niet, maar dit is hoe branding jouw merk positief kan beïnvloeden...

Costa Brava Hotspots

Betere merkpositionering

Niet iedereen is je klant, en dat is oké. Maar je wilt ervoor zorgen dat jij opvalt bij de klanten die tellen. Wanneer jouw ideale klant zich kan verbinden met jouw merk op basis van hun waarden en behoeften, zullen ze het gevoel hebben dat jouw merk voor hen gemaakt is. Hoe specifieker je bent met je ideale persona, hoe beter je branding, marketing en berichtenuitwisseling. En dat is wat je wilt!!

01

Second Age Skincare

Unieke, herkenbare stem

Je merkidentiteit en unieke stijl voer je uit in al je campagnes en communicatie, waardoor je naamsbekendheid en herkenning toeneemt. Door jouw merk te personaliseren en het vanuit verschillende perspectieven voor te stellen, kun je een sterkere band met jouw ideale klant creëren en zullen zij sneller overgaan tot actie of blijven ze langer bij je ‘plakken’. Het worden waardevolle, in the long-term klanten.

02

Bra. intimates Branding

Hogere conversie

Door een relevante markt aan te spreken en hun taal te spreken, zorg je voor duidelijkheid in je communicatie en komt er ruimte voor vertrouwen. De quote: “people don't buy what you do, they buy why you do it” is je vast niet ontgaan. Het bouwen van een sterke basis is tenslotte de eerste stap richting het creëren van een krachtig merk. Het uiten van de juiste merk elementen met een goede strategie geeft de online klant een duidelijk beeld en zullen uiteindelijk sneller overgaan tot conversie.

03

Botanical Skins Branding

dit pakket bevat

Pakket vanaf: €975

01. Eerste consult

04. SECUNDAIR LOGO

De volledige merkbeleving die jouw merk tot leven brengt of voor een opfrissing zorgt. Dit pakket tilt jouw merkidentiteit verder, of je nu een nieuw of een gevestigd merk bent.

02. MERK STRATEGIE

03. PRIMAIR LOGO

boek ons!

Klanten waarmee we gewerkt hebben:

Mock-up Botanical Skins
2AssistU

botanical skins

2assistu

michelle van gastel

Door de fijne en duidelijke communicatie heeft ze de branding weten neer te zetten voor mijn bedrijf. Wat ben ik blij met het eindresultaat. Het is nog mooier dan ik in gedachte had.

Met Lina samenwerken is super fijn. Ze heeft mij tijdens het proces over alles op de hoogte gehouden en wist ze de gehele branding neer te zetten. De communicatie verloopt soepel en ik kon haar over alles wat vragen. Niks was teveel! Heel fijn.

bien - botanical skins