IETS MEER OVER MIJZELF...

Onlien Marketing is een front-end studio gericht op branding en webdesign met een minimale en doordachte elegantie, voor creatievelingen en startende ondernemers

SCROLL TO CONTINUE

Als ondernemers onder elkaar begrijp je hoeveel passie er in een creatief bedrijf wordt gestoken. Dit geldt ook voor Onlien Marketing: ik vind het heerlijk om andere creatievelingen te helpen bij het ontdekken van hun unieke merkidentiteit. De voorpret die je samen met de klant beleefd om een concept uit te rollen die perfect past bij het merk. Dat maakt deze job extra leuk. Mijn rol is om je te begeleiden in een gezamenlijk, strategisch en creatief proces, om ervoor te zorgen dat de nieuwe look perfect past bij jouw publiek en ervoor zorgt dat je opvalt.

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Waar ik heel blij van word:

Uiteten is mijn grootste hobby

Als de portemonnee het natuurlijk toelaat. Uiteten maakt iets in mij los Voor mij betekent het samenzijn en gesprekken voeren die je door de drukte van de dag niet zo snel zou voeren. Althans, zo ervaar ik uiteten gaan. Je doet het met mensen die je liefhebt, iemand die je wilt leren kennen of waar je wellicht zaken mee gaat doen. En begrijp mij niet verkeerd. Ik vind koken ook een must en geeft weer een andere dynamiek. Maar uiteten gaan raak ik van enthousiast en geeft mij die sociale vlakken die ik soms als ondernemer mis.

01

Alles met wijn en vrienden

Zou je dat wel neerzetten Lien? Kom je dan niet als alcoholist over? Nee. Dat vind ik niet. Alles met wijn en vrienden is gewoon waar ik heel blij van word. Het is warmte, gezelligheid en lekkere hapjes. Het is het samenkomen en niet alleen praten over je werkweek of toekomstplannen. De reden waarom ik hier mijn plezier uit haal is omdat het mij in het hier en nu houdt. Ik geniet van dat moment en ben dan ook echt aanwezig in dat moment.

02

Een zonnige plek

Misschien ligt dit aan het feit dat ik een zomerkindje ben, aangezien ik op 5 augustus geboren ben. Is het alleen de zon? Is het de warmte van de zon? Is het de energie die de zon afgeeft? Geen idee. Maar ik merk dat ik creatiever en mij vrijer voel als ik wat vaker die zonnestralen zie. Misschien neem ik dat liedje 'Follow The Sun' te letterlijk, maar Xavier Rudd — ik voel je.

03

Wat dingen die je over mij moet weten

ik ben afgestudeerd in

waar krijg ik energie van?

vormgeving

media & communicatie

boek dat ik op dit moment lees

niets maakt mij gelukkiger dan

alles met zon

101 essays that will change the way you think

ik begon dit bedrijf

ik ben verslaafd aan

70% chocolade & koffie

op de leeftijd van 24 jaar

lievelings social platform

mijn favoriete hobby

alles met eten (en het daarna ervan af wandelen)

pinterest

Botanical Skins Branding

Laten we de juiste visuals en tone-of-voice vinden die jouw ideale klanten aanspreken!

ALS je VOELT DAT je BEDRIJF het BETER KAN DOEN, MAAR waar moet je beginnen? WIJ begeleiden je met een STAP VOOR STAP PLAn om je droombedrijf te realiseren.

let's do this!