Brand Identity Forbidden

fashion brand

van moodboard naar logo

A Beach inspired collection. For all wild flowers and beautiful souls. Flowy, light, elegant. Forbidden Fruits The Collection heeft het allemaal en ik mocht de branding doen. Ik word zo blij van dit soort opdrachten. De voorpret die je samen met de klant beleefd om een concept uit te rollen die perfect past bij het merk. Dat maakt deze job zo leuk.

elegant

sierlijk

luchtig

zwierig

stijlvol

feminine

Forbidden Fruits Branding

logo & brand identity

Forbidden Fruits Branding
Forbidden Fruits Branding
Forbidden Fruits Branding

branding

Het gaat om het verhaal visueel maken. Jouw WHY die definieert wie je bent, wat je verkoopt en aan wie je het verkoopt. Het gaat om het creëren van unieke merken die naadloos zijn geïntegreerd van begin tot eind - door middel van kleur, patroon, afbeeldingen en typografie. Wij brengen die visie tot leven.

Brand Identity Forbidden

Ik had meteen een fijne klik met Lina. Na een fijne call is ze gelijk aan de slag gegaan. Ze hield mij tijdens het proces continu op de hoogte.

Ik vond het geweldig om met Lina te werken. Door haar kennis en skills heeft ze mijn brand tot leven gebracht. Meer dan ik zelf had voor kunnen stellen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met haar samen te werken.

gina - forbidden fruits the collection

een website nodig?

bekijk de mogelijkheden

LET'S MAKE IT HAPPEN

Contact

info@onlien-marketing.nl

volg ons op social media