Botanical Skins Branding

skincare brand

van moodboard naar logo

Botanical Skins is een skincare brand dat zich focust op kwaliteitsproducten en deze combineert met schoonheidsspecialisme. Ik word zo blij van dit soort opdrachten. De voorpret die je samen met de klant beleefd om een concept uit te rollen die perfect past bij het merk. Dat maakt deze job zo leuk.

Pinterest moldboard

warm

sierlijk

luchtig

stijlvol

speels

feminine

Botanical Skins Branding
Botanical Skins Branding

logo & brand identity

Botanical Skins Branding

branding

Het gaat om het verhaal visueel maken. Jouw WHY die definieert wie je bent, wat je verkoopt en aan wie je het verkoopt. Het gaat om het creëren van unieke merken die naadloos zijn geïntegreerd van begin tot eind - door middel van kleur, patroon, afbeeldingen en typografie. Wij brengen die visie tot leven.

Door de fijne en duidelijke communicatie heeft ze de branding weten neer te zetten voor mijn bedrijf. Wat ben ik blij met het eindresultaat. Het is nog mooier dan ik in gedachte had.

Met Lina samenwerken is super fijn. Ze heeft mij tijdens het proces over alles op de hoogte gehouden en wist ze de gehele branding neer te zetten. De communicatie verloopt soepel en ik kon haar over alles wat vragen. Niks was teveel! Heel fijn.

bien - botanical skins

een website nodig?

bekijk de mogelijkheden

LET'S MAKE IT HAPPEN

Contact

info@onlien-marketing.nl

volg ons op social media